fbpx

Afvallen met een personal trainer

Je wilt graag afvallen of juist aankomen. Je hebt waarschijnlijk van alles geprobeerd. Verschillende diëten en sportscholen verder lukt het je als maar niet om zelfstandig een goede balans te vinden tussen voeding, sporten en ontspanning. Wij begrijpen dat afvallen of aankomen niet makkelijk is en daar willen we jou graag bij helpen. Met onze persoonlijke aandacht en jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe jij jouw doelen kunt behalen.

Professionele begeleiding en ondersteuning

Onze personal trainers zijn gecertificeerde en ervaren professionals die jou kunnen helpen bij het behalen van jouw gewicht doelstellingen. Bij Cardo Xclusive focussen we ons op jou! Wij helpen je een balans te vinden tussen beweging, voeding en ontspanning. Samen stellen we een plan op dat past bij jouw leefstijl en behoeften. Zo creëren we samen een leefstijl die gezond, duurzaam en plezierig is. Zit jij thuis of ben je zelf aan het trainen en heb je een vraag over voeding, oefeningen of een andere zaak? Ook dan staan onze trainers voor je klaar en kun je altijd een berichtje sturen of even bellen.

Persoonlijk beweegplan

Iedereen wil zich energieker en fitter voelen. Bewegen zorgt ervoor dat jij lekkerder in je vel zit, meer energie krijgt en het helpt je sneller jouw doel te bereiken. Samen met jouw personal trainer ga je kijken wat jouw persoonlijke doelen zijn. Wil je afvallen of juist aankomen, strakker worden, gespierder worden of misschien wel een betere conditie. Samen maken we een duidelijk beweegplan op maat dat specifiek is afgestemd op jouw doelen, behoeften en niveau. Veelal zal dit een schema zijn waarin we een combinatie maken van cardio – en krachttrainingen. Zo weet je zeker dat je de meest effectieve oefeningen doet, die jou helpen sneller vet te verbranden. Hierdoor kom je elke minuut van de personal training dichter bij de realisatie van jouw doel. Daarnaast maken we een schema dat je buiten de personal trainingen om zelf kunt volgen in de sportschool. Zo hoef je niet stil te zitten.

Voedingsadvies op maat

Naast het opstellen van een trainingsplan helpen onze personal trainers je bij het opstellen van een gezond voedingsplan op maat. Bij het maken van het voedingsplan wordt er gekeken naar jouw lichaamstype en voedingsvoorkeuren. Daarnaast kijken we naar de juiste balans van macro- en micronutriënten die je niet alleen helpen om de kilo’s kwijt te raken, maar ook om ze er op de lange termijn af te houden.

Vaste weegmomenten

Wanneer je bij ons start zullen we een eerste weging (0-punt) doen. Hierbij wordt je gewicht, vetpercentage en spiermassa in kaart gebracht. Deze kun je vervolgens d.m.v. onze makkelijke app steeds terugvinden. Wij begrijpen dat het bijhouden van jouw vooruitgang belangrijk is om gemotiveerd te blijven. Daarom spreek je samen met jouw personal trainer vaste weegmomenten af om deze voortgang te kunnen blijven volgen.