fbpx

Conditie verbeteren met een personal trainer

Je wilt je graag fitter, energieker en/of krachtiger voelen. Misschien heb jij wel een specifiek doel waar je naar toe wilt werken, zoals een strong viking run, marathon of een andere uitdaging. Onze deskundige trainers kunnen je hierbij helpen. Wij bieden 1-op-1 coaching waarbij onze trainers jou helpen realistische doelen te stellen, effectieve strategieën te ontwikkelen en jou te motiveren om jouw doel te behalen.

Professionele 1-op-1 coaching

In vorm komen kan soms moeilijk zijn zonder de juiste ondersteuning. Onze ervaren en gecertificeerde personal trainers zijn er om jou te begeleiden. Bij Cardo Xclusive focussen we ons op jou! We kijken niet alleen naar beweging, maar ook naar voeding en ontspanning om zo samen een duurzame en plezierige leeftijd te creëren.

Persoonlijk trainingsschema

Wij realiseren ons dat iedereen anders is. Daarom stemmen we onze programma’s af op jouw individuele behoeften en zorgen we ervoor dat je het maximale uit jouw training haalt. Samen met jou maken we een resultaatgericht beweegplan dat voldoet aan jouw wensen en behoeften. Wij combineren hierin hoge intensiteitstraining met krachttraining om je te helpen sneller fit te worden.

24/7 toegang tot de fitness

Naast de 1-op-1 trainingen met jouw personal trainer heb je bij Cardo Xclusive ook 24/7 toegang tot onze fitness. Zo kun je ook buiten de trainingen om werken aan jouw conditie. Wil je graag jouw trainingen combineren met groepslessen, zoals kickbocksen, HIIT en spinning? Ook dat kan! Je mag aan alle groepslessen die Cardo biedt deelnemen. Wil jij graag een persoonlijk trainingsschema voor buiten jouw personal trainingen om? Vraag dit dan even aan je trainer, die maakt er met alle plezier een.