fbpx

Ontspannen bewegen met een personal trainer

Voel jij je futloos, moe of gestrest? Bewegen helpt om de stresshormonen te verlagen en zorgt ervoor dat jij lekkerder in je vel zit en je energieker voelt. Tijdens de personal training bij Cardo Xclusive staan we naast je om jou te motiveren, stimuleren en helpen we je in de verbetering van jouw leefstijl.

Professionele begeleiding en ondersteuning

Onze personal trainers zijn gecertificeerde en ervaren professionals die jou kunnen helpen bij het behalen van jouw doelstellingen. Bij Cardo Xclusive focussen we ons op jou! Wij helpen je een balans te vinden tussen beweging, voeding en ontspanning. Samen stellen we een plan op dat past bij jouw leefstijl en behoeften. Zo creëren we samen een leefstijl die gezond, duurzaam en plezierig is.

Stressvermindering

Wil jij tot rust komen en iedere week echt even een moment voor jezelf? Bij Cardo Xclusive kan dit. In onze private gym ga je samen met een trainer ontspannen bewegen. De training zijn persoonlijk en volledig afgestemd op jou! Samen zorgen we ervoor dat je fit en met een lekker gevoel weer naar buiten gaat. Daarnaast krijg je bij Cardo Xclusive ook toegang tot alle yoga en andere groepslessen. Tijdens de yogalessen leer je hoe de juiste ademhaling en oefeningen je meer rust kunnen geven.

Verbeterde leefstijl

De combinatie van beweging en ontspanning helpen je meer balans te vinden. Wil je een algehele verbetering in jouw leefstijl dan is het van belang dat ook jouw voeding goed is. Daarom helpen onze personal trainers je bij het opstellen van een gezond voedingsplan op maat. Bij het maken van het voedingsplan wordt er gekeken naar jouw lichaamstype en voedingsvoorkeuren. We geven je advies, motiveren je en zorgen er vooral voor dat je de juiste balans vindt. Zo werken we samen aan een verbeterde leefstijl.