fbpx

FITTER WORDEN BIJ CARDO XCLUSIVE

OVER ONS / CARDO XCLUSIVE

CARDO XCLUSIVE

Iedereen wil zich energieker en fitter voelen. Toch zorgt ons drukke leven, werk of gezin ervoor dat we niet altijd tijd maken voor voldoende beweging, sport of onszelf.  Bewegen zorgt ervoor dat jij lekkerder in je vel zit, meer energie, vertrouwen en werkplezier krijgt. Bij personal training van Cardo Xclusive focussen we ons exclusief op jou. Doelbewust ga jij samen met onze personal trainers werken aan jouw gezondheid, fitheid en vooral het plezier om te bewegen. Wij zorgen ervoor dat jij iedere keer weer fit en met een lekker gevoel naar buiten gaat. Of het nu gaat om een 1 op 1 training of in een small group training met 2 of 4 personen. Onze trainingsmethode is altijd afgestemd op de persoon en ook bij meerdere personen stemmen we ons programma op jouw niveau af.

Bij Cardo Xclusive sta jij centraal. Je sport in onze private gym met de beste materialen en apparatuur afgestemd op jouw doelen.  Zonder afleiding werk je aan jezelf. Persoonlijk, afwisselend en met een hoge funfactor. Laten we snel kennis maken.

personal training

MAAK KENNIS MET DE PERSONAL TRAINERS

Personal training is veel meer dan een uurtje intensief bewegen. Bij Cardo Xclusive starten we met een kennismaking en healthcheck voordat we met jouw doelen aan de slag gaan. Zo weten we wie je bent, wat je aankan en wat je wilt behalen. Voor ons staat plezier daarbij altijd bovenaan. Met onze persoonlijke aandacht en jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe jij je doelen kunt behalen. Met wisselende één op één trainingen zorgen wij ervoor dat je in no time jouw doelen behaald. We geven je advies, motiveren je en zorgen er vooral voor dat je plezier in bewegen hebt. Doelbewust werken we aan jouw fitheid. Wij zorgen ervoor dat jij fit en met een lekker gevoel weer naar buiten gaat. Onze trainingsmethode is altijd afgestemd op de persoon. Wil jij graag met je eigen vriend of vriendinnen groep trainen? Dan is small group personal training iets voor jullie. Onze personal trainers motiveren en adviseren je en geven jou nét dat zetje in de rug als je dat nodig hebt. Maak nu kennis met de personal trainers van Cardo Xclusive.