fbpx

DE PERSONAL TRAINERS VAN CARDO XCLUSIVE

OVER ONS / PERSONAL TRAINERS

OVER CARDO XCLUSIVE

Iedereen wil zich energieker en fitter voelen. Bewegen zorgt ervoor dat jij lekkerder in je vel zit, meer energie, vertrouwen én werkplezier krijgt. Toch zorgt ons drukke leven, werk of gezin ervoor dat we niet altijd tijd maken voor voldoende beweging, sport of onszelf.  Bij Cardo Xclusive focussen we ons op jou. In onze private gym ga je samen met je personal trainer doelbewust werken aan jouw gezondheid, fitheid en vooral het plezier om te bewegen. Wij zorgen ervoor dat jij iedere keer weer fit en met een lekker gevoel naar buiten gaat. Onze trainingsmethode is afgestemd op de persoon en ieder niveau. Daarnaast krijg je bij Cardo Xclusive ook toegang tot 24/7 sporten bij Cardo én groepslessen.

personal training

ONZE ERVAREN PERSONAL TRAINERS

MAAK KENNIS MET PERSONAL TRAINER HARALD

Met zijn deskundigheid en rustige uitleg neemt Harald de tijd voor jou. Want met ruim 25 jaar ervaring in het trainersvak weet hij alles over kracht, spieren, het lichaam en voeding die past bij jouw lifestyle. Harald geeft jou vertrouwen, is toegankelijk en zijn innerlijke rust staat in schril contrast met andere trainers die schreeuwend proberen jou te motiveren. Zijn kalme houding is vaak voldoende om het beste uit jezelf te halen. Maak kennis met Harald. 

Harald is mede-eigenaar van CardoXclusive.

Maak kennis
MAAK KENNIS MET PERSONAL TRAINER HARALD

MAAK KENNIS MET PERSONAL TRAINER ROBIN

Hallo, ik ben Robin Schats ik ben 22 jaar en kom uit Veldhoven.

Maak kennis
MAAK KENNIS MET PERSONAL TRAINER ROBIN

MAAK KENNIS MET PERSONAL TRAINER DIEGO

Als coach is mijn visie duidelijk. De dingen die ik in de afgelopen jaren heb geleerd over sport, voeding en ontspanning, zou ik graag over willen brengen naar de klant en dit met een leuke sportieve manier. Voor mij is fitness dan ook niet alleen maar sporten, maar ook voeding en een mindset.

Als het je leuk lijkt om meer van deze dingen te weten op een sportieve manier, kom gerust langs of stuur mij een persoonlijk berichtje.

Maak kennis
MAAK KENNIS MET PERSONAL TRAINER DIEGO