fbpx

Revalidatie training van een personal trainer

Ben je herstellende van een blessure, aandoening of ziekte? Begeleid en gestructureerd bewegen is de basis van een goed herstel. Onze ervaren personal trainers helpen jou hier graag bij. Samen gaan we aan de slag met gedoseerd bewegen en het opbouwen van kracht en uithoudingsvermogen. Met onze persoonlijke aandacht en jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe jij jouw doelen kunt behalen.

Veilig en effectieve training

Bij Cardo Xclusive sta jij centraal. We weten dat revalideren enorm uitdagend kan zijn en vinden het dan ook belangrijk dat tijdens het traject plezier bovenaan staat. In samenwerking met onze fysiotherapeuten maken we een programma op maat die past bij jouw conditie, wensen en behoeften. Je sport in onze private gym met de beste materialen en apparatuur afgestemd op jouw doelen, zodat we zeker weten dat je op een veilige en effectieve manier kan trainen. Zonder afleiding werk je aan jezelf. Persoonlijk, afwisselend en met een hoge funfactor.

Samenwerking met fysiotherapeuten

Wij begrijpen het belang van het werken met ervaren professionals als het gaat om revalidatie. Daarom werken wij samen met deskunidge fysio-, ergo- en podotherapeuten van Cardo Healthcare om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke zorg krijgt. Samen begeleiden we jou met de grootst mogelijke aandacht en professionaliteit.

Samen werken aan een gezonde leefstijl

Om langdurig resultaat te behalen vinden we het van belang dat we samen aan de slag gaan met jouw leefstijl. Het vinden van een balans tussen beweging, voeding en ontspanning is hierin van belang. Om deze reden is het mogelijk om een op maat gemaakt voedingsplan te ontvangen en heb je 24/7 toegang tot de fitness en alle groepslessen, waaronder yoga.