fbpx

SMALL GROUP TRAINING -TRAIN IN EEN KLEINE GROEP

PERSONAL TRAINING / SMALL GROUP TRAINING

SMALL GROUP TRAINING

Wil jij graag met je eigen vriend of vriendinnen groep trainen? Of wil je met een groep aanvullend trainen naast de sport die jullie beoefenen? Dan is small group personal training iets voor jullie! Bij small group training sport je met twee tot vier personen, waarbij jij zelf de groep bepaalt. Tijdens de training ervaar je de professionele begeleiding en coaching van de personal trainer van Cardo Xclusive. De groepjes worden bewust klein gehouden zodat er voldoende aandacht is voor iedereen. Small Group training is een goed alternatief voor wanneer je de kosten van één op één begeleiding te hoog vindt, maar wel de aandacht wilt van een personal training. De personal trainer verzorgd een complete training die gericht is op de kleine groep. Dat betekent veel fun, supervoordelig én resultaat gericht sporten onder optimale begeleiding van de personal trainer.

Klinkt een small group training interessant en wil jij graag samen met een samengestelde groep aan de slag gaan met een personal trainer? Kies dan voor een Small group training.

VERLEG JE GRENZEN

We stemmen onze trainingsmethode volledig op jouw niveau af.
Daardoor halen we in no time het beste resultaat uit iedere training.

PRIVATE GYM

In onze private gym leren we je waarom en hoe je bepaalde oefeningen uitvoert. Zo krijg je altijd een persoonlijke training die gevarieerd, effectief en persoonlijk is.

GEZOND VOEDINGSPLAN

Wanneer je iets gaat bouwen heb je ook de juiste bouwstenen nodig! Samen helpen we jou naar een gezonde lifestyle.

24/7 TOEGANG

Krijg 24/7 toegang tot Cardo Gym en train wanneer het jou uitkomt op ieder moment van de dag. Dat is lekker makkelijk!

UNIEK VOOR JOU

Met onze persoonlijke aandacht en jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe jij je doelen kunt behalen.