fbpx

CARDOXCLUSIVE, MEER DAN PERSONAL TRAINING IN WAALRE

PERSONAL TRAINING WAALRE

Personal training is veel meer dan een uurtje intensief bewegen

Bij CardoXclusive in Waalre laten we je bewegen, geven je advies, motiveren je en zorgen er vooral voor dat je plezier hebt. In Waalre werken we doelbewust aan jouw fitheid. Wij zorgen ervoor dat jij fit en met een lekker gevoel weer naar buiten gaat. Of het nu gaat om een 1 op 1 training of in een kleine groep van 2 of 4, dat is voor ons geen probleem. Onze trainingsmethode is altijd afgestemd op de persoon en ook bij meerdere personen stemmen we ons programma op jouw niveau af. Maak kennis met onze personal training en onze overige trainingsmethodes.

Wat is personal training van CardoXclusive?

Bij CardoXclusive focussen we ons op jou. In onze private gym in Waalre ga je samen met je personal trainer doelbewust werken aan jouw gezondheid, fitheid en vooral het plezier om te bewegen. Tijdens de personal training staan we naast je om jou te motiveren, stimuleren en helpen we je in de verbetering van jouw levensstijl. Zowel in de private gym als daarbuiten. Heb jij net die stok achter de deur nodig  om jouw doelen te realiseren? Dan staan wij klaar met onze personal training om jou te helpen.

Plezier staat bovenaan

Wanneer jij met plezier naar de training komt en weer met plezier naar huis toe gaat, zijn wij tevreden. We gaan jou helpen met het stellen van realistische doelen.  Met onze persoonlijke aandacht en jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe jij je doelen kunt behalen. In onze vestiging in Waalre stellen we samen een gepersonaliseerd plan op en gaan er mee aan de slag.

Verleg jouw grenzen in Waalre

Iedereen wil zich energieker en fitter voelen. Bewegen zorgt ervoor dat jij lekkerder in je vel zit, meer energie, vertrouwen én werkplezier krijgt. Toch zorgt ons drukke leven, werk of gezin ervoor dat we niet altijd tijd maken voor voldoende beweging, sport of onszelf.  Bij CardoXclusive focussen we ons op jou. In onze private gym in Waalre ga je samen met je personal trainer doelbewust werken aan jouw gezondheid, fitheid en vooral het plezier om te bewegen. Wij zorgen ervoor dat jij iedere keer weer fit en met een lekker gevoel naar buiten gaat. Onze trainingsmethode is afgestemd op de persoon en ieder niveau. Daarnaast krijg je bij Cardo Xclusive ook toegang tot 24/7 sporten bij Cardo én groepslessen.

Voordelen van personal training

Personal training biedt ontzettend veel voordelen waardoor de kans op de realisatie van jouw persoonlijke doelen een stuk groter wordt. Wij hebben de belangrijkste voordelen van personal training voor je op een rijtje gezet.

  • Met personal training blijf je gemotiveerd om te bewegen. In onze vestiging in Waalre zorgen we er samen voor dat jouw levensstijl een positieve wending krijgt en dat bewegen écht leuk wordt!
  • Met de personal training van Cardo Xclusive weet je zeker dat je de meest effectieve oefeningen doet. We verspillen geen tijd. Elke minuut van de personal training kom je dichter bij de realisatie van jouw doelen.
  • Personal training is meer dan alleen fitness. Je kunt namelijk ook gepersonaliseerde voedingsschema’s ontvangen en we staan ook open voor vragen buiten de fitness om. Zit jij thuis, maar heb je wel een vraag over je voeding, lichaam of een andere zaak? Stuur ons dan gewoon een berichtje of bel ons op.
  • Je krijgt hulp met het stellen van jouw persoonlijke doelen. Veel mensen stellen onrealistische doelen en willen deze ook vrijwel meteen bereiken. Dit kan heel demotiverend werken, omdat dit gewoonweg niet haalbaar is. Het zetten van kleine stapjes naar jouw grote einddoel vergroot de motivatie. Hierdoor boek je eigenlijk voortdurende vooruitgang.

Wanneer start jij met CardoXclusive personal training?

Heb jij net even die stok achter de deur nodig om jouw doelen eindelijk te bereiken? Wil jij afvallen, kracht- en spiermassa vergroten, je uithoudingsvermogen verbeteren, je zelfvertrouwen een boost geven of heb jij een ander doel voor ogen? Met de personal training van Cardo Xclusive ga jij die doelen bereiken waar je al zo lang naar streeft. Twijfel niet en neem contact op met een van onze personal trainers!